Ta första steget mot bättre hälsa

Tue, 22 Mar 2011 22:58:06 GMT by admin, 4801 views

BLI FRISKARE, PIGGARE OCH GLADARE

Har du magproblem, allergier, ledbesvär, värk eller är du beroende av socker?
Sover du dåligt? Är du för trött för att träna?
 
Nu har du chansen att förändra ditt förhållningssätt till mat och hälsa från grunden.

Kan ett samtal förändra ditt liv?

Sun, 07 Apr 2013 17:03:02 BST by , 3488 views

 

Här möter du hälsorådgivare med en holistisk inställning som ofta leder till samtal om orsaken till dina krämpor. Riktiga ambassadörer för förebyggande hälsovård. Väljer du hellre den mer traditionella symptom behandlingen, så få du det.

DET FÖRSTA VIKTIGA STEGET MOT ETT LIVSLÅNGT VÄLMÅENDE

Under en prov-session berättar du om dig själv och gör en hälsodeklaration. Allt för att vi ska få en så bra bild som möjligt över just din livssituation. Vi brukar få höra att sessionen är inspirerande och att den väcker nya insikter. Många får lust att förändra och skapa tydliga hälsomål redan efter en timmes samtal.

RING OCH BOKA EN 60 MIN. KONSULTATION IDAG.

Allt påverkar din hälsa

Tue, 02 Jul 2013 22:28:58 BST by Dudley, 4837 views

TILLSAMMANS UTFORSKAR VI DIN HÄLSA ENLIGT PRINCIPERNA:

Bio-individualitet ™ Varje person har unika mat- och livsstilsbehov. "En persons mat är en annan persons gift" och det är därför så kallade mode-dieter ofta misslyckas i det långa loppet.

Primär mat ™ Det är inte bara maten vi äter som ger näring. Andra faktorer påverkar också, som goda relationer, ett meningsfullt jobb, regelbunden fysisk aktivitet och en andlig medvetenhet. När den "primära maten" är balanserad, blir det vi äter sekundärt. Läs mer om "Primary Food"  i INSPIRATION kolumn till höger!

Tallriksmodellen Integrative Nutrition Här betonas vikten av lokala och ekologiska livsmedel, hel säd, högkvalitativa proteiner, fetter och vatten. Här får du veta hur en måltidstallrik bör ser ut. Vi pratar om portionsstorlek, proportioner och primär mat som bidrar till god hälsa.

Some content on this home-page was created by the Institute for Integrative Nutrition®
Used with permission.