Affärsidé

 

Att stärka din energi och livskvalitet genom konsumtion av oraffinerat mat, utvalda egenvårdsprodukter och individuella hälsokonsultationer.


 

Ett naturligt steg mot bättre hälsa

 

Med 30 års erfarenhet inom hälsokost sektorn har vi insett vilka leverantörer och vilka produkter är viktigast för våra ändamål. Vi har omsorgsfullt vald ett produktsortiment bestående av livsmedel, örter, naturläkemedel, kosttillskott och naturliga hygienartiklar.


Vår vision

Mer energi och livskvalité i samband med ett medvetet matval (oraffinerat mat). Vi saluför alltså kvalité livsmedel men sluta inte bara med mat men erbjuder även egenvårdsprodukter. Men vi gå ett steg längre - vi skiljer oss från andra webb- och hälsobutiker genom att försäkra dig om ett personlig bemötande och att vårt utbud är omsorgsfullt utvalda, opåverkat av kommersiella avsikter.


Weledas husapotek

Sedan 1921 har Weleda tillverkat hudvårdsprodukter och antroposofisk medicin av biodynamiska och ekologiska ingredienser.

AB Visby Hälsokost är ombud för ett urval av Weledas egenvårdsmedel som är framtagna så att du själv kan ta hand om enklare, tillfälliga åkommor och på detta sätt ta ansvar för din egen hälsa. Produkterna är väl beprövade under decennier och baseras helt på naturliga ingredienser. De är alla framtagna med högvärdiga råvaror och så långt det är möjligt från kontrollerade naturenliga och biodynamiska odlingar. 

Mer information om produkterna finns på www.husapoteket.org eller ring 08-522 961 00 eller skriv till falk@husapoteket.org

Bakgrund

AB Visby Hälsokost (Cikoria) startades i mars 2003 i Klintehamn. Där drev vi Cikoria HB i ett år, innan blickarna vändes norrut. Vi tyckte inte att vi nådde tillräckligt många. Flytten gick först till en liten lokal på Byrumsgatan på Södercentrum. Sedan i mars 2006 var det dags att flytta våra 30 kvadratmeter butik, tvärs över parkeringen, in till öns då största Ica butik. Vi såg Ica Atterdags som den perfekta "sambon" med kvalitetmedvetna kunder.

AB Visby Hälsokost är en fristående hälsokostbutik och tillhör ingen butikskedjan.